Safari diversen

Safari Kenia opties

Een safari Kenia staat bij velen hoog op de bucketlist. Kenia is dan ook de ultieme Afrika beleving. Alles waar je over denkt bij Afrika is hier te vinden. The Big Five, uitgestrekte vlaktes, prachtige natuur, traditionele bevolking, de Kilimanjaro en overige landmarks die kenmerkend zijn voor Afrika. In Kenia kun je per groep of individueel onder begeleiding van een gids alles ontdekken. Lees meer over de mogelijkheden van het ondernemen van een safari Kenia.

Strandvakantie Kenia
8 / 15 dagen

vakantie-kenia

Zonvakanties van 8 t/m 15 dagen
Parelwitte stranden
Combinatie met Safari opties
Prive Safari Highlights Kenia
14 dagen

gezinssafaritanzania

Ontmoet de Big Five
Incl. Entreegelden Wildparken
Afsluitend aan het strand
Groepssafari Kenia & Tanzania
22 dagen

aanbieding kenia tanzania

Ontmoet de Masai & Big Five
Ontdek de mooiste wildparken
Afsluitende op het eiland Zanzibar

De ultieme safari Kenia

Kenia is bij uitstek de bestemming om een safari te ondernemen! De ultieme Afrika beleving. Er is ontzettend veel wildlife te vinden en de natuur is prachtig. Tijdens een safari zie je veel groene gebieden, uitgewerkte vulkanen, en indrukwekkende wildparken zoals het Masai Mara en de Tsavo East en West parken. Hier is de kans groot om de Big Five te spotten. Ook ontdek je tijdens een safari Kenia het wereldberoemde mineraalmeer, Lake Nakuru, met wel duizenden flamingo’s en tal van andere vogelsoorten. Kortom. Alles wat je wenst tijdens een safari per groep op prive safari. Uiteraard sluit je in Kenia af om heerlijk te genieten op een hagelwit zandstrand!

Groeps Safari Kenia

Groepssafari Kenia

Kenia is het ultieme land om per groepsreis te ontdekken. De natuur, het prachtige landschap, de vriendelijke mensen en de wilde dieren die in de vele parken leven zorgen voor een indrukwekkend decor. Een onvergetelijke safari met gelijkgestemden is het gevolg. Wat is er mooier dan slapen in de mooiste lodges of onder de blote sterrenhemel in tentenkampen? Spot de big5 en ontmoet de vriendelijke en kleurrijke Masai bevolking. Laat u inspireren en lees meer over groepsafari’s in Kenia of bekijk de aanbiedingen direct hieronder.

Privé Safari Kenia

Individuele Reizen Kenia

Individueel door Kenia reizen stijgt in populariteit. Meer en meer organisaties springen in op de wens om in kleine groepjes Kenia te ontdekken. Gezinnen, vrienden of stellen krijgen zo de mogelijkheid om een privesafari Kenia te ondernemen. Een persoonlijke gids zorgt ervoor dat u de mooiste plekjes van Kenia te zien krijgt. Met een individuele safari bent u flexibel, niet afhankelijk van anderen en bepaalt u samen met de gids het programma. Lees meer over individuele safari’s Kenia of bekijk de aanbiedingen direct hieronder.

Safari Strand Kenia

Safari Strand Kenia

Interesse in een strandvakantie Kenia? Of een safari Kenia en nagenieten aan de rand van het zwembad aan het strand? Steeds meer mensen kiezen voor de combinatie om actief Kenia te beleven en af te sluiten met een aantal dagen aan de parelwitte kust van het Keniaanse Mombasa. Zo krijg je het ultieme onvergetelijke vakantie gevoel. De indrukken die je tijdens de safari hebt opgedaan worden verwerkt op uw ligbed aan het strand. Ober mogen wij nog een Tusker biertje alstublieft? Lees meer over alleen strand of combinatie met een safari Kenia.

Safari op Maat Kenia

Jullie zoeken een safari Kenia en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen de meest geschikte rondreis samen!