privesafari-namibie

Een privesafari Namibië is bedoeld voor reizigers die de cultuur, de natuur en het landschap op eigen houtje willen ervaren en ontdekken. Voor iedereen die zich niet op het gemak voelt in grotere groepen of als u elke dag van uw vakantie individueel wilt beleven, is een self-drive tour ideaal. Of je nu met je partner, vrienden of familie reist, een self-drive tour kan eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van alle betrokkenen.

Namibie op maat

Jullie zoeken een safari Namibie en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen de meest geschikte rondreis samen.

Een individuele of prive safari Namibie spreekt velen tot de verbeelding. Wat is er mooier dan om in alle vrijheid een onbekende natuur te ontdekken? Met name een land als Namibie wat een landschap heeft zoals je die nergens anders vindt is een unieke ervaring. Okerrode duinen, grillige rotspartijen, mysterieuze Himba bevolking en een grote variatie aan dieren zorgen ervoor dat je reis onovertroffen wordt. Wij waanden ons op een andere planeet is een veel gehoorde uitspraak van mensen die een vakantie Namibie ondernomen hebben. Hierboven diverse privereizen Namibie ter inspiratie. Bekijk ze rustig en laat je informeren. Op basis van deze voorbeelden kun je een optie nemen of een persoonlijke Namibie safari laten samenstellen door onze specialisten. Lees, geniet en verlang!