Safari Strand vakantie

Safari Strand Vakantie Afrika

De combinatie van een safari en strand vakantie Afrika spreekt steeds meer tot de verbeelding bij reizigers. Leeuwen en olifanten spotten, indrukwekkende tochten maken door prachtige landschappen en nagenieten in een resort aan een parelwit strand. Dit is de ideale combinatie van een actieve en ontspannen vakantie. Ook duikliefhebbers komen aan hun trekken. De onderwaterwereld van De Seychellen en Mozambique zorgt voor een euforisch gevoel bij zelfs ervaren duikers.

Zuid Afrika & Mozambique

mozambique-zuidafrika

Een safari aanbieding door Zuid-Afrika, Swaziland en Mozambique vol wilde dieren, witte stranden, mooie zonsondergangen, cultuur in Swaziland en goedlachse Mozambikanen op de markt.

Tanzania & Zanzibar

vakantie-Zanzibar

Zie je jezelf al zitten onder een wuivende palmboom op het parelwitte strand van Zanzibar? Tijdens een vakantie op Zanzibar worden dromen werkelijkheid. Het absolute paradijs op aarde is Zanzibar.

Safari Strand op Maat

safari-op-maat

Comfortabele op maat reizen door Afrika? Wij hebben specialisten die een safari voor je kunnen samenstellen. Of je nu met je gezin wilt reizen, met vrienden of familie? Ontdek de mogelijkheden.

Safari strand vakantie Kenia

Een safari Kenia in combinatie met een strandvakantie. Dit is de ideale manier om al het moois van Kenia te ontdekken. De indrukken die je tijdens de safari hebt opgedaan worden verwerkt op uw ligbed aan het strand van Mombasa. Een safari strand Kenia vakantie is hot! Wie wil er nu niet nagenieten van een indrukwekkende safari op een parelwit strand? Lees meer over strand safari Kenia vakanties.

Ga naar safari strand Kenia vakanties

safari strand vakantie Tanzania

Een safari strandvakantie Tanzania zorgt voor een op en top beleving. Eerst de Ngoro Ngoro vallei en de Serengeti vlakte ontdekken en daarna alles onder het genot van een drankje verwerken op het tropische eiland Zanzibar. The big5 spotten, de krijgers van de Masai ontmoeten en daarna wandelen over de parelwitte stranden. Lees meer over Safari Strand vakanties Tanzania of bekijk enkele aanbiedingen hierboven.
Ga naar safari strand Tanzania vakanties

Safari strand vakantie Afrika

Naast Kenia en Tanzania zijn er in Afrika meer mogelijkheden om een prachtige safari te combineren met een heerlijke strandvakantie. Meestal wordt een land als Zuid Afrika gecombineerd met de stranden van  Mozambique, Mauritius of De Seychellen. Een heerlijke afwisseling tussen wilde dieren en parelwitte stranden. Variatie alom in Zuidelijk Afrika en de eilanden in de Indische Oceaan. Kortom. Volop mogelijkheden voor een combinatie tussen safari, strand en duiken Afrika.

safari strandvakantie

Meer safari’s, rondreizen en strandvakanties vind je bij: Rondreiskoning Safari’s