Safari Strand

safari strandvakantie

Safari Strand Kenia

Een safari Kenia in combinatie met een strandvakantie. Dit is de ideale manier om al het moois van Kenia te ontdekken. De indrukken die je tijdens de safari hebt opgedaan worden verwerkt op uw ligbed aan het strand van Mombasa. Een safari strand Kenia vakantie is hot! Wie wil er nu niet nagenieten van een indrukwekkende safari op een parelwit strand? Lees meer over strand safari Kenia vakanties.

Ga naar safari strand Kenia vakanties

Safari Strand Tanzania

Een safari strandvakantie Tanzania zorgt voor een op en top beleving. Eerst de Ngoro Ngoro vallei en de Serengeti vlakte ontdekken en daarna alles onder het genot van een drankje verwerken op het tropische eiland Zanzibar. The big5 spotten, de krijgers van de Masai ontmoeten en daarna wandelen over de parelwitte stranden. Lees meer over Safari Strand vakanties Tanzania of bekijk enkele aanbiedingen hierboven.

Ga naar safari strand Tanzania vakanties

Duikvakanties Afrika

In Afrika zijn er prima mogelijkheden om een prachtige duikvakantie te maken. De goede duikstekken hebben een enorme biodiversiteit en er zijn geweldige muckdive stekken. Kenia is een ware ontdekking onder water. Mozambique’s riffen en stranden heeft tal van mooie plekken om te duiken en te snorkelen. Mauritius heeft onder water grotten, scheepswrakken, prachtige koraalriffen. Ook Zanzibar heeft een prachtige onderwaterwereld. Kortom. Volop opties voor een duikvakantie Afrika.

Ga naar duikvakanties Afrika

Reacties zijn gesloten.