Safari Strand

safari strandvakantie

Safari Strand Kenia

Een safari Kenia in combinatie met een strandvakantie. Dit is de ideale manier om al het moois van Kenia te ontdekken. De indrukken die je tijdens de safari hebt opgedaan worden verwerkt op uw ligbed aan het strand van Mombasa. Een safari strand Kenia vakantie is hot! Wie wil er nu niet nagenieten van een indrukwekkende safari op een parelwit strand? Lees meer over strand safari Kenia vakanties.

Ga naar safari strand Kenia vakanties

Safari Strand Tanzania

Een safari strandvakantie Tanzania zorgt voor een op en top beleving. Eerst de Ngoro Ngoro vallei en de Serengeti vlakte ontdekken en daarna alles onder het genot van een drankje verwerken op het tropische eiland Zanzibar. The big5 spotten, de krijgers van de Masai ontmoeten en daarna wandelen over de parelwitte stranden. Lees meer over Safari Strand vakanties Tanzania of bekijk enkele aanbiedingen hierboven.

Ga naar safari strand Tanzania vakanties

Safari Strand Afrika

Naast Kenia en Tanzania zijn er in Afrika meer mogelijkheden om een prachtige safari te combineren met een heerlijke strandvakantie. Meestal wordt een land als Zuid Afrika gecombineerd met de stranden van  Mozambique, Mauritius of De Seychellen. Een heerlijke afwisseling tussen wilde dieren en parelwitte stranden. Variatie alom in Zuidelijk Afrika en de eilanden in de Indische Oceaan. Kortom. Volop mogelijkheden voor een combinatie tussen safari, strand en duiken Afrika.

Reacties zijn gesloten.