Groepsreizen Namibië

Groepsreizen Namibië opties

Namibie groeit als bestemming voor groepssafari’s. De uitgestrekte savannes van de Kalahariwoestijn, de Sossusvallei en een ontmoeting met de Himba bevolking staan hoog op het lijstje bij menig avonturier. Het landschap is een waar kleurenpalet zoals die nergens anders gevonden wordt. De door de wind gepolijste okerrode zandduinen van soms wel 300 meter hoogte zijn indrukwekkend. Groepsreizen Namibie worden vanwege deze variatie dan ook steeds vaker aangeboden door specialisten. Lees meer over groepsreizen Namibie of bekijk direct hieronder de prachtigste safari’s.

Groepsreis Namibië meerdere landen

Groepsreizen Namibie zijn er in alle soorten en maten. De een heeft behoefte om alle hoogtepunten in redelijk tempo te beleven. De ander wil wat meer de tijd nemen om Namibië te ontdekken. Ook zijn er groepsreizen die meerdere landen bevatten. Wat dacht je van een groepssafari door Namibië, Zuid Afrika, Botswana en Zimbabwe bijvoorbeeld. Hier zijn de indrukwekkende Victoria watervallen een vier landen punt waar al deze landen samenkomen.

Groepsreizen Namibië inspiratie

Namibië is werkelijk een uniek land en velen beschouwen het landschap als buitenaards. De kleuren, vlaktes en natuur is werkelijk uniek en nergens anders in Afrika en de wereld tref je deze. Vandaar dat een groepsreis Namibië steeds populairder aan het worden is. Hierboven staan diverse inspiratie groepsreizen Namibie. Deze kun je rustig bekijken en mocht je interesse hebben een optie op nemen (je zit er dan nog niet aan vast). Laat je inspireren, geniet van de voorpret en het uiteindelijke doel om een groepsrondreis Namibië te ondernemen.

Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook eens op:
Namibië Specialist
Rondreiskoning Namibië

groepsreizen-namibie