Jullie zoeken een safari Tanzania en jullie wensen advies op maat te ontvangen?

Wij nemen de tijd om op basis van jullie wensen een Tanzania op maat reis te laten samenstellen. Na jullie wensen te hebben ontvangen via onderstaand formulier nemen wij contact op en krijgen jullie diverse opties. Uit deze opties kunnen jullie eventueel een keuze maken of verdere stappen ondernemen in het samenstellen van de meest geschikte safari of rondreis voor jullie persoonlijk. Deze Tanzania op maat service is gratis en vrijblijvend! Je zit dus nergens aan vast als je een Tanzania maatreis wilt laten samenstellen. Vul je wensen in het aanvraagformulier onderaan deze pagina.

tanzania-zelf-samenstellen

Onderdelen van een Tanzania op maat safari/rondreis kunnen zijn: De meest geschikte safari Tanzania n.a.v. je reiswensen. Beschikbare routes en type vervoer

 • Informatie over bezienswaardigheden. Advies over de beste reistijd
 • Eventuele vaccinaties
 • Een keuze uit lodges en safaritenten
 • het boeken van vluchten
 • reis en-ongevallen verzekeringen
 • Wij bieden de mogelijk om samen met u uw favoriete rondreis of safari Tanzania samen te stellen. Niet iedereen is in dezelfde fysieke staat of moet er rekening gehouden worden met de samenstelling. (kinderen of ouderen bijvoorbeeld). Hier wordt dan rekening mee gehouden. In het informatie/aanvraagformulier hieronder kunt u uw wensen kwijt. Samen met specialisten wordt er dan voor u een maatreis gemaakt. Aan een aanvraag/offerte zitten geen kosten verbonden. Dit kun je vrijblijvend doen.

  Kortom: Een pakket van A tot Z kan worden samengesteld, zodat jullie je nergens meer zorgen over hoeven te maken.

  Meer Tanzania

  Groepsreizen Tanzania
  Individuele reizen Tanzania
  Safari strand combi Tanzania
  Tanzania op Maat
  Over Tanzania
  Beste reistijd Tanzania
  Klimaat Tanzania
  Visum en paspoort Tanzania
  Bevolking Tanzania
  Vaccinaties Tanzania

  Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op: Rondreiskoning Tanzania of Vakantie Reizen Specialist Tanzania