Safari Namibië

Safari Namibië opties

Namibie wordt gekenmerkt door uitgestrekte savannes, torenhoge okerrode zandduinen, bosrijke en waterrijke gebieden en de kleurrijke Himba bevolking. De veelzijdigheid van Namibie maakt het een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. De nationale parken bieden een breed scala aan wildlife. Neushoorns, olifanten, katachtigen en natuurlijk het nationale symbool de Gemsbok. Namibie, het land van contrasten, is ideaal om een safari te ondernemen. Door de variatie in natuur, wildlife en de vriendelijke bevolking zul je onder de indruk raken van dit prachtige land. Laat je inspireren tot het maken van een safari Namibie!

Groepsreizen Namibie

Namibie groeit als bestemming voor groepssafari’s. De uitgestrekte savannes van de Kalahariwoestijn, de Sossusvallei en een ontmoeting met de Himba bevolking staan hoog op het lijstje bij menig avonturier. Het landschap is een waar kleurenpalet zoals die nergens anders gevonden wordt. De door de wind gepolijste okerrode zandduinen van soms wel 300 meter hoogte zijn indrukwekkend. Groepsreizen Namibië worden vanwege deze variatie dan ook steeds vaker aangeboden door specialisten. Lees meer over safari Namibië groepsreis opties of bekijk direct hieronder de prachtigste safari’s.
Meer info Groepsreizen Namibie >>

Privereizen Namibie

De mogelijkheden om Namibië individueel te bereizen worden steeds groter. Specialisten spelen vaker in op de wens van reizigers om met familie, vrienden of met z’n tweeën dit indrukwekkende land te ontdekken. Onder begeleiding van een privégids je eigen plan uitstippelen. Op eigen houtje per jeep de mooiste plekjes van Namibië zien. Vrijheid alom tijdens een individuele zelfstandige safari. De Safari Specialist toont het aanbod aan zelfstandige reizen van diverse organisaties. Lees meer over individuele safari’s over selecteer een reis uit het aanbod hieronder.
Meer info privereizen Namibie >>

Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook eens op:
Namibië Specialist
Rondreiskoning Namibië