Safari Namibie

safari namibie

Namibie op maat

Jullie zoeken een safari Namibie en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen de meest geschikte rondreis samen

<< Ga naar Namibie safari op maat >>

Namibie informatie

Namibie wordt gekenmerkt door uitgestrekte savannes, torenhoge okerrode zandduinen, bosrijke en waterrijke gebieden en de kleurrijke Himba bevolking. De veelzijdigheid van Namibie maakt het een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. De nationale parken bieden een breed scala aan wildlife. Neushoorns, olifanten, katachtigen en natuurlijk het nationale symbool de Gemsbok. Namibie, het land van contrasten, is ideaal om een safari te ondernemen. Door de variatie in natuur, wildlife en de vriendelijke bevolking zul je onder de indruk raken van dit prachtige land. Laat je inspireren tot het maken van een rondreis Namibie!

Groepsreizen Namibie

Namibie groeit als bestemming voor groepssafari’s. De uitgestrekte savannes van de Kalahariwoestijn, de Sossusvallei en een ontmoeting met de Himba bevolking staan hoog op het lijstje bij menig avonturier. Het landschap is een waar kleurenpalet zoals die nergens anders gevonden wordt. De door de wind gepolijste okerrode zandduinen van soms wel 300 meter hoogte zijn indrukwekkend. Groepsreizen Namibie worden vanwege deze variatie dan ook steeds vaker aangeboden door specialisten. Lees meer over groepsreizen Namibie of bekijk direct hieronder de prachtigste safari’s.

Meer info Groepsreizen Namibie >>

Privereizen Namibie

De mogelijkheden om Namibie individueel te bereizen worden steeds groter. Specialisten spelen vaker in op de wens van reizigers om met familie, vrienden of met z’n tweeen dit indrukwekkende land te ontdekken. Onder begeleiding van een privegids je eigen plan uitstippelen. Op eigen houtje per jeep de mooiste plekjes van Namibie zien. Vrijheid alom tijdens een individuele zelfstandige safari. De Safari Specialist toont het aanbod aan zelfstandige reizen van diverse organisaties. Lees meer over individuele safari’s over selecteer een reis uit het aanbod hieronder.

Meer info privereizen Namibie >>

safari per groep

namibie

groepssafari Namibie

Reacties zijn gesloten.