groepsreizen Kenia

Groepsreizen Kenia opties

Op zoek naar mooie groepsreizen Kenia? Op safari door de mooiste parken van Oostelijk Afrika? Overnacht in leuke safarilodges middenin de bush of maak een kampeersafari. Er zijn een breed scala aan mogelijkheden om een groepsrondreis Kenia te ondernemen. Zowel met onbekenden als met je gezin of familie. Korte reizen van minder dan 12 dagen als langere reizen van 3 weken. Safari’s in combinatie met een verblijf aan de parelwitte stranden bij Mombasa. En eventueel in combinatie met landen zoals Tanzania en Oeganda. Volop opties om de meest geschikte groepsreis Kenia te ondernemen. Laat je inspireren door de groepsreizen hierboven en wie weet zit er een geschikte droomsafari voor je bij.

Voordelen van groepsreizen Kenia

Game drives met een deskundige chauffeur/gids
Overnacht in sfeervolle safarilodges
Op zoek naar de Big Five
De natuur van o.a. Lake Nakuru
Game drives in Masai Mara & Tsavo
Afsluitend met een verblijf aan het strand

Ontdek Kenia tijdens een groepsreis

Kenia is bij uitstek een bestemming voor natuurliefhebbers! Naast het wereldberoemde mineraalmeer, Lake Nakuru, met wel duizenden flamingo’s en tal van andere vogelsoorten, ziet u onderweg ook uitgewerkte vulkanen, maar mag u zeker het indrukwekkende wildpark Masai Mara niet missen, waar u grote kans heeft om de Big Five te spotten. Ook kunt u in Kenia heerlijk genieten op een hagelwit zandstrand! Maak tijdens uw groepsreis door Kenia kennis met unieke diersoorten en ontdek de veelzijdige natuur. Absoluut een van de redenen om op groepsreis Kenia te gaan.

Groepsreizen Kenia met kwaliteit

Wij tonen groepsreizen in Kenia met dagelijks vertrek en flexibel verlengen. Alle reizen hebben boeiende reisroutes door Kenia, inspirerende ontmoetingen, prima hotels, scherpe prijzen. Persoonlijk advies. Deskundig. Flexibele extra’s. Altijd de beste prijs en aangesloten bij ANVR/SGR.

Groepsreis Kenia