Safari Tanzania

Een Safari Tanzania toont u de Serengeti met op de achtergrond de sneeuwwitte toppen van de Kilimanjaro, de NgoroNgoro vallei met grazend wild en Big5 plus een ontmoeting met de rondtrekkende Masai bevolking wat een indrukwekkende ervaring naast de safari zelf is. De migratie van de Wildebeest. Een verblijf op de parelwitte stranden van Zanzibar is bij de meeste safari’s Tanzania de slagroom op de kers. Dit prachtige land heeft alles voor de ultieme beleving met moeder natuur. Hieronder vind je een aantal prachtige aanbiedingen Tanzania. Check ze snel en laat je inspireren!

De grote Serengeti Trek

Serengeti wildebeest

De eindeloze savannes in Tanzania en Kenia zijn het toneel van één van ’s werelds meest unieke wildlife spektakels: de jaarlijkse grote trek. Wil je hier getuige van zijn? Check dan deze reis!

Privé Safari Tanzania

Safari Tanzania

Een bijzondere complete privé rondreis Tanzania waar alles betreffende safari en strand inbegrepen is. En dat voor een zeer scherpe prijs! Check deze privereis Tanzania. Dit is de kans!

Groepsreis Kenia & Tanzania

Groepsreis Tanzania

Deze onvergetelijke safari groepsreis door Kenia en Tanzania voor een ongelofelijke prijs! Deze groepsrondreis heeft alles wat je wenst betreffende een safari! Bekijk de opties en maak je droom waar!

Soorten safari Tanzania

Een groepssafari is de manier om je op te trekken aan gelijkgestemden en eventueel nieuwe vrienden te maken. Een individuele safari Tanzania spreekt veel mensen tot de verbeelding omdat je samen met vrienden of je gezin intense onvergetelijke momenten beleefd. Flexibel, kunnen gaan en staan waar jullie willen. Een safari strand combinatie met het eiland Zanzibar is de ultieme ervaring. Waar je ook naar op zoek bent. Laat je bij ons inspireren, bekijk hieronder de opties per soort of vraag vrijblijvend een Tanzania op maat safari aan. De vakanties aangeboden bij de Safari Specialist zijn comfortabel, veilig en professioneel.

Over Tanzania
Beste reistijd Tanzania
Klimaat Tanzania
Visum en paspoort Tanzania
Bevolking Tanzania
Vaccinaties Tanzania

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op: Rondreiskoning Tanzania of Vakantie Reizen Specialist Tanzania