Safari Tanzania 2022 / 2023

Een Safari Tanzania toont u de Serengeti met op de achtergrond de sneeuwwitte toppen van de Kilimanjaro, de NgoroNgoro vallei met grazend wild en Big5 plus een ontmoeting met de rondtrekkende Masai bevolking wat een indrukwekkende ervaring naast de safari zelf is. Een verblijf op de parelwitte stranden van Zanzibar is bij de meeste safari’s Tanzania de slagroom op de kers. Dit prachtige land heeft alles voor de ultieme beleving met moeder natuur. Hieronder vind je een aantal prachtige aanbiedingen Tanzania. Check ze snel en laat je inspireren!

Aanbieding Zanzibar Tanzania

vakantie-Zanzibar

Zie je jezelf al zitten onder een wuivende palmboom op het parelwitte strand van Zanzibar? Tijdens een vakantie op Zanzibar worden dromen werkelijkheid. Het absolute paradijs op aarde is te vinden op het eiland Zanzibar.

Aanbieding Privé Safari Tanzania

aanbieding-safari-tanzania

Een bijzondere complete privé rondreis Tanzania waar alles betreffende safari en strand inbegrepen is. En dat voor een zeer scherpe prijs! Voor iedereen die ooit eens een privereis Tanzania wilt ondernemen. Dit is de kans!

Groepsreis Kenia & Tanzania

aanbieding kenia tanzania

Deze onvergetelijke safari groepsreis door Kenia en Tanzania voor een ongelofelijke prijs! Profiteer nu van de aanbieding en bespraak honderden euro’s. Deze groepsrondreis heeft alles wat je wenst betreffende een safari!

Soorten safari Tanzania

Een groepssafari is de manier om je op te trekken aan gelijkgestemden en eventueel nieuwe vrienden te maken. Een individuele safari Tanzania spreekt veel mensen tot de verbeelding omdat je samen met vrienden of je gezin intense onvergetelijke momenten beleefd. Flexibel, kunnen gaan en staan waar jullie willen. Een safari strand combinatie met het eiland Zanzibar is de ultieme ervaring. Waar je ook naar op zoek bent. Laat je bij ons inspireren, bekijk hieronder de opties per soort of vraag vrijblijvend een Tanzania op maat safari aan. De vakanties aangeboden bij de Safari Specialist zijn comfortabel, veilig en professioneel.

Over Tanzania
Beste reistijd Tanzania
Klimaat Tanzania
Visum en paspoort Tanzania
Bevolking Tanzania
Vaccinaties Tanzania

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op: Rondreiskoning Tanzania of Vakantie Reizen Specialist Tanzania