Safari Tanzania

safari-tanzania

Een groeps safariTanzania toont u de Serengeti met op de achtergrond de sneeuwwitte toppen van de Kilimanjaro, de NgoroNgoro vallei met grazend wild en een ontmoeting met de rondtrekkende Masai bevolking. Een groepsafari is de manier om je op te trekken aan gelijkgestemden en eventueel nieuwe vrienden te maken. De reizen aangeboden bij de Safari Specialist zijn comfortabel, veilig en professioneel. Lees meer over groepsreizen Tanzania of bekijk de aanbiedingen direct hieronder

Ga naar groepsreizen Tanzania

Een individuele safari Tanzania spreekt veel mensen tot de verbeelding. Wat is er indrukwekkender om zelfstandig door de wereldberoemde Serengeti en de Ngorongoro te rijden met op de achtergrond de imposante Kilimanjaro? Samen met vrienden of je gezin worden intense momenten beleefd. Een onvergetelijke safari. Jullie zijn flexibel, kunnen gaan en staan waar jullie willen. Lees meer over individuele safari’s of bekijk direct hierboven de mooiste zelfstandige safari’s Tanzania.

Ga naar privereizen Tanzania

Een safari strandvakantie Tanzania biedt de mogelijkheid om een actieve safari te combineren met een relaxed verblijf aan de parelwitte stranden van Zanzibar. Wat is er mooier dan wild te spotten op de Serengeti vlakte en hier nogeens van na te genieten in een paradijselijke omgeving? Bij de Safari Specialist vind u diverse mogelijkheden om een safari met een verblijf aan het strand te combineren. Lees meer over Safari Strand vakanties Tanzania of bekijk de aanbiedingen direct hieronder.

Ga naar safari strand Tanzania

Wil je een safari Tanzania geheel naar jouw wens laten samenstellen? Gratis en vrijblijvend door specialisten?
Ga dan naar:
Tanzania op maat

Reacties zijn gesloten.