Safari Botswana

Safari Botswana opties

Een safari Botswana is de perfecte manier om een te ondernemen, alles wilt beleven en zien wat je ook in Zuid Afrika hebt maar het massatoerisme wilt vermijden. Nergens anders vindt u zoveel wilde dieren op een vierkante kilometer als in Botswana. Van olifanten tot neushoorns en leeuwen op de weelderige vlaktes tot vele prachtige vogelsoorten en nijlpaarden in de Okavango Delta en de Victoria Falls. In Botswana kun je een gamedrive safari op zijn puurst beleven. Doordat de nationale parken en privé gebieden worden beschermd en onder strikte voorwaarden safari’s worden georganiseerd is de natuur en het wild in een goede balans. Beleef een safari Botswana en geniet van al het moois dat Botswana te bieden heeft.

Safari Botswana landen combinaties

Een safari Botswana wordt in de meeste reizen aangeboden als onderdeel van een rondreis door meerdere landen in Zuidelijk Afrika. Dit gebied omvat de landen Botswana, Namibie, Zuid Afrika, Zimbabwe, Zambia. Alleen Botswana aandoen terwijl je toch in deze regio op safari wilt is dan ook zonde, vandaar dat de meeste safari’s in deze regio natuurgebieden omvatten zoals Etosha National Park in Namibië. De Victoria Falls in Zimbabwe of Zambia en de Okavango Delta en Chobe National Park in Botswana. Deze 3 fantastische parken en natuurverschijnselen liggen relatief dicht bij elkaar en worden dan ook in de meeste safari’s in een pakket aangeboden. Dit gebied heeft geen natuurlijke grenzen en is dan ook een must te bezoeken tijdens een safari waar Botswana een onderdeel van is.

Groepsreizen Botswana
Een groepssafari Botswana zorgt voor een exclusieve ervaring. Het lage volume aan toeristen, de beschermde nationale parken en de vele wilde dieren dragen bij aan een authentieke safaribeleving. Een groot gedeelte van dit land is gewijd aan wildreservaten en deze worden algemeen beschouwd als de beste gebieden in Zuidelijk Afrika om wilde dieren en vogels in hun natuurlijke habitat te observeren. Een groepssafari zal indrukwekkend zijn door de variatie.

Privereizen Botswana
Individueel Botswana ontdekken behoort ook tot de mogelijkheden. Wij tonen voldoende opties om samen met uw partner, gezin of vrienden een safari in dit prachtige land te ondernemen. Onder begeleiding van een gids zult u de mooiste plekjes van Botswana verkennen. Het vele wild, de schitterende watergebieden in het Noorden en de prachtige gevarieerde vlaktes, alles zal aan bod komen tijdens een zelfstandige safari. Lees meer over individuele reizen of bekijk direct de aanbiedingen hieronder.

Toch niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op Rondreiskoning Botswana voor de meest prachtige safari’s Botswana.