Safari Botswana

safaribotswana

Een safari Botswana wordt in de meeste reizen aangeboden als onderdeel van een rondreis door meerdere landen in Zuidelijk Afrika. Dit gebied omvat de landen Botswana, Namibie, Zuid Afrika, Zimbabwe, Zambia. Alleen Botswana aandoen terwijl je toch in deze regio op safari wilt is dan ook zonde, vandaar dat de meeste safari’s in deze regio natuurgebieden omvatten zoals Etosha National Park in Namibie. De Victoria Falls in Zimbabwe of Zambia en de Okavango Delta in Botswana. Deze 3 fantastische parken en natuurverschijnselen liggen relatief dicht bij elkaar en worden dan ook in de meeste safari’s in een pakket aangeboden. Dit gebied heeft geen natuurlijke grenzen en is dan ook een must te bezoeken tijdens een reis waar Botswana een onderdeel van is.

Safari Botswana groepsreizen

Groepsreis Botswana en Zuid Afrika 20 dagen
Namibie, Zuid-Afrika, Botswana 23 dagen
Groepsreis Best of Afrika 17 tot 26 dagen
Groepsreis Zuidelijk Afrika 4 landen 26 dgn

Aanbod privereizen Botswana

Selfdrive rondreis Botswana 13, 17, 20 dgn
Privereis Namibie & Botswana 22 dagen
Kampeersafari Botswana 9 tm 14 dagen
Safari Botswana Zimbabwe 11 tot 18 dgn

Botswana op Maat
Jullie zoeken een safari Botswana en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen.

<< Ga naar Botswana safari op maat >>

Safari informatie Botswana
Botswana is het perfecte safari land voor als u het massatoerisme wilt vermijden. Nergens anders vindt u zoveel wilde dieren op een vierkante kilometer als in Botswana. Van olifanten tot neushoorns, krokodillen en leeuwen tot vele prachtige vogelsoorten. Hier kun je een gamedrive safari op zijn puurst beleven. Doordat de nationale parken en prive gebieden worden beschermd en onder strikte voorwaarden safari’s worden georganiseerd is de natuur en het wild in een goede balans. Beleef een safari Botswana en geniet van al het moois dat Botswana te bieden heeft.

Groepsreizen Botswana
Een groepssafari Botswana zorgt voor een exclusieve ervaring. Het lage volume aan toeristen, de beschermde nationale parken en de vele wilde dieren dragen bij aan een authentieke safaribeleving. Een groot gedeelte van dit land is gewijd aan wildreservaten en deze worden algemeen beschouwd als de beste gebieden in Zuidelijk Afrika om wilde dieren en vogels in hun natuurlijke habitat te observeren. Een groepssafari zal indrukwekkend zijn door de variatie. Lees meer over groepssafari’s.

Meer over groepsreizen Botswana >>

Privereizen Botswana
Individueel Botswana ontdekken behoort ook tot de mogelijkheden. Wij tonen voldoende opties om samen met uw partner, gezin of vrienden een safari in dit prachtige land te ondernemen. Onder begeleiding van een privegids zult u de mooiste plekjes van Botswana verkennen. Het vele wild, de schitterende watergebieden in het Noorden en de prachtige gevarieerde vlaktes, alles zal aan bod komen tijdens een zelfstandige safari. Lees meer over individuele reizen of bekijk direct de aanbiedingen hieronder.

Meer over privereizen Botswana >>

safari botswana

privesafaribotswana

groepssafaribotswana

Handige informatie Botswana
Over Botswana
Beste reistijd Botswana
Weer en klimaat Botswana
Bevolking Botswana
Geschiedenis Botswana
Maun
Kasane