Safari Botswana

safaribotswana

Safari informatie Botswana

Botswana is het perfecte safari land voor als u het massatoerisme wilt vermijden. Nergens anders vindt u zoveel wilde dieren op een vierkante kilometer als in Botswana. Van olifanten tot neushoorns, krokodillen en leeuwen tot vele prachtige vogelsoorten. Hier kun je een gamedrive safari op zijn puurst beleven. Doordat de nationale parken en prive gebieden worden beschermd en onder strikte voorwaarden safari’s worden georganiseerd is de natuur en het wild in een goede balans. Beleef een safari Botswana en geniet van al het moois dat Botswana te bieden heeft.

Groepsreizen Botswana

Een groepssafari Botswana zorgt voor een exclusieve ervaring. Het lage volume aan toeristen, de beschermde nationale parken en de vele wilde dieren dragen bij aan een authentieke safaribeleving. Een groot gedeelte van dit land is gewijd aan wildreservaten en deze worden algemeen beschouwd als de beste gebieden in Zuidelijk Afrika om wilde dieren en vogels in hun natuurlijke habitat te observeren. Een groepssafari zal indrukwekkend zijn door de variatie. Lees meer over groepssafari’s.

Meer over groepsreizen Botswana >>

Privereizen Botswana

Individueel Botswana ontdekken behoort ook tot de mogelijkheden. Wij tonen voldoende opties om samen met uw partner, gezin of vrienden een safari in dit prachtige land te ondernemen. Onder begeleiding van een privegids zult u de mooiste plekjes van Botswana verkennen. Het vele wild, de schitterende watergebieden in het Noorden en de prachtige gevarieerde vlaktes, alles zal aan bod komen tijdens een zelfstandige safari. Lees meer over individuele reizen of bekijk direct de aanbiedingen hieronder.

Meer over privereizen Botswana >>

safaribotswana

reizen-botswana

Een safari Botswana wordt in de meeste reizen aangeboden als onderdeel van een rondreis door meerdere landen in Zuidelijk Afrika. Dit gebied omvat de landen Botswana, Namibie, Zuid Afrika, Zimbabwe, Zambia. Alleen Botswana aandoen terwijl je toch in deze regio op safari wilt is dan ook zonde, vandaar dat de meeste safari’s in deze regio natuurgebieden omvatten zoals Etosha National Park in Namibie. De Victoria Falls in Zimbabwe of Zambia en de Okavango Delta in Botswana. Deze 3 fantastische parken en natuurverschijnselen liggen relatief dicht bij elkaar en worden dan ook in de meeste safari’s in een pakket aangeboden. Dit gebied heeft geen natuurlijke grenzen en is dan ook een must te bezoeken tijdens een reis waar Botswana een onderdeel van is.

Reacties zijn gesloten.