Safari Botswana

safari botswana

Safari informatie Botswana

Botswana is het perfecte safari land voor als u het massatoerisme wilt vermijden. Nergens anders vindt u zoveel wilde dieren op een vierkante kilometer als in Botswana. Van olifanten tot neushoorns, krokodillen en leeuwen tot vele prachtige vogelsoorten. Hier kunt u een gamedrive safari op zijn puurst beleven. Doordat de nationale parken en prive gebieden worden beschermd en onder strikte voorwaarden safari’s worden georganiseerd is de natuur en het wild in een goede balans.

Groepsreizen Botswana

Een groepssafari Botswana zorgt voor een exclusieve ervaring. Het lage volume aan toeristen, de beschermde nationale parken en de vele wilde dieren dragen bij aan een authentieke safaribeleving. Een groot gedeelte van dit land is gewijd aan wildreservaten en deze worden algemeen beschouwd als de beste gebieden in Zuidelijk Afrika om wilde dieren en vogels in hun natuurlijke habitat te observeren. Een groepssafari zal indrukwekkend zijn door de variatie. Lees meer over groepssafari’s Botswana of bekijk direct hieronder de aanbiedingen.

Meer over groepsreizen Botswana >>

Privereizen Botswana

Individueel Botswana ontdekken behoort ook tot de mogelijkheden. Wij tonen voldoende opties om samen met uw partner, gezin of vrienden een safari in dit prachtige land te ondernemen. Onder begeleiding van een privegids zult u de mooiste plekjes van Botswana verkennen. Het vele wild, de schitterende watergebieden in het Noorden en de prachtige gevarieerde vlaktes, alles zal aan bod komen tijdens een zelfstandige safari. Lees meer over individuele reizen of bekijk direct de aanbiedingen hieronder.

Meer over privereizen Botswana >>

Botswana op Maat

Jullie zoeken een safari Botswana en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen de meest geschikte rondreis samen

<< Ga naar Botswana safari op maat >>