Individuele reizen Kenia

Individuele reizen Kenia geven jullie het ultieme gevoel van vrijheid en een met de natuur. Louter en alleen met je partner, gezin of familie de unieke ervaring van een safari beleven is voor velen een droom. Dansende giraffen, grazende zebra’s en in de verte een kudde olifanten. Snel 500 meter doorrijden hoort de driver…daar zijn leeuwen en ander wild gespot. De hele dag krijg je de meest prachtige dieren en landschappen voorgeschoteld…wat een avontuur. De duisteris valt, tijd om naar de lodge te rijden. Al genietend op je balkon onder het genot van een drankje hoor je de leeuwen in de nacht en zie je de meest heldere sterrenhemel die je je maar voor kunt stellen. Deze droom kan uitkomen en wij kunnen je daar bij assisteren. Hoe? Hieronder vind je enkele individuele reizen Kenia.

Kenia op Maat vakanties

Jullie zoeken een safari Kenia en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen de meest geschikte rondreis samen

Individuele safari Kenia op maat

Ook is het mogelijk op een Kenia op maat safari te maken. Geheel naar jullie wensen en behoeftes. Laat je inspireren door de privereizen Kenia hierboven en kies eventueel een geschikte reis. Of stuur ons een email en wij zorgen ervoor dat je binnen een dag mogelijkheden krijgt opgestuurd op basis van je ingevulde wensen. Dit alles gratis en vrijblijvend!

Privé Safari’s Kenia met kwaliteit

Wij tonen groepsreizen in Kenia met dagelijks vertrek en flexibel verlengen. Alle reizen hebben boeiende reisroutes door Kenia, inspirerende ontmoetingen, prima hotels, scherpe prijzen. Persoonlijk advies. Deskundig. Flexibele extra’s. Altijd de beste prijs en aangesloten bij ANVR/SGR.

privereizen-kenia