Een safari strand Kenia combinatie is de beste manier om volop te genieten van Kenia. Wat is er heerlijker om eerst een aantal dagen op safari te gaan en daarna afsluiten met een aantal dagen aan het parelwitte strand van de Keniaanse oostkust? Bekijk hieronder prachtige safari strand Kenia aanbiedingen geselecteerd op de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Strandvakantie Kenia
8 / 15 dagen

vakantie-kenia

Zonvakanties van 8 t/m 15 dagen
Parelwitte stranden
Combinatie met Safari opties
Prive Safari Highlights Kenia
14 dagen

gezinssafaritanzania

Ontmoet de Big Five
Incl. Entreegelden Wildparken
Afsluitend aan het strand
Groepssafari Kenia & Tanzania
22 dagen

aanbieding kenia tanzania

Ontmoet de Masai & Big Five
Ontdek de mooiste wildparken
Afsluitende op het eiland Zanzibar

Safari Strand Kenia hoogtepunten

Tijdens een safari ontdek je wilde dieren, prachtige natuur en de kleurrijke Masai krijgers. Je slaapt midden in de wildparken in lodges of tenten en voelt je een met de natuur. Je rijdt door de nationale parken op zoek naar de meest exotische dieren. Best wel intensief en indrukwekkend. Uiteraard neem je honderden foto’s. Na de parken bezocht te hebben wordt je naar de kust van Mombasa gebracht. Hier wacht je nog een aantal dagen relaxen aan het parelwitte strand of bij het zwembad van het hotel. In de bomen klimmen de aapjes om je heen. Wat een heerlijk leven en wat een indrukwekkende vakantie. Je bekijkt al je genomen foto’s en beseft dat alles waar is wat je hebt gezien en beleeft. Wat een ervaring. Een safari strand kenia combinatie is dan ook de ultieme vakantie Kenia vorm. Wil je meer weten? Bekijk de inspiratie safari’s hierboven of laat je adviseren door Kenia specialisten die de meest mooie safari strand Kenia op maat vakantie voor je kunnen samenstellen.

Safari op Maat Kenia

Jullie zoeken een safari Kenia en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen de meest geschikte rondreis samen!

keniastrandsafari