Privereizen Botswana

Privereizen Botswana vind je bij de Safari Specialist. Met meer dan 15 individuele safari Botswana opties bieden wij een breed scala aan mogelijkheden om jullie Botswana optimaal te laten beleven. Het échte Afrika waar vele natuurfilms zijn opgenomen. Waar je jezelf als een échte ontdekkingsreiziger waant. Waar je nog niet het gevoel hebt dat je in een safaripark bent. Botswana is dan ook een van de beste en meest exclusieve safaribestemmingen in Afrika. Jullie verblijven veelal in comfortabele en luxe lodges of tentenkampen waar het aan niets ontbreekt. Op een comfortabele manier (met 4WD-auto’s of Jeeps) onderga je de prachtige hoogtepunten van Botswana zoals de Okavango Delta, de kleurrijke Kalahari woestijn en het prachtige Chobe National Park.

Botswana op Maat

reizen-botswana
Jullie zoeken een safari Botswana en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen een safari Botswana samen!

Botswana privésafari opties

Meestal combineer je landen zoals Zuid Afrika, Namibie en Zimbabwe want je wilt natuurlijk alles beleven. Het gaat namelijk om een gebied zonder grenzen met bezienswaardigheden als de Victoria watervallen in Zimbabwe en het Etosha wildpark in Namibie. Wil je meer weten over wat er allemaal mogelijk is betreffende privereizen Botswana? Laat je dan inspireren door de inspiratie reizen hierboven of vraag een Botswana safari op maat aan. Dan stellen specialisten jullie persoonlijke privesafari samen.

Privereizen Botswana mogelijkheden

Van de stoffige Kalahariwoestijn tot de overweldigend groene Okavangodelta of de overige parken: Botswana is een bestemming met onvergetelijke landschappen. Ga op privésafari om kennis te maken met olifanten, nijlpaarden en leeuwen, en leer over de geschiedenis en cultuur van dit bijzondere land. Heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ook eens het aanbod op RondreisKoning Botswana