Privereizen Botswana

botswana-privereizen
Privereizen Botswana vind je bij de Safari Specialist. Met meer dan 15 individuele safari Botswana opties bieden wij een breed scala aan mogelijkheden om jullie Botswana optimaal te laten beleven. Het échte Afrika waar vele natuurfilms zijn opgenomen. Waar je jezelf als een échte ontdekkingsreiziger waant. Waar je nog niet het gevoel hebt dat je in een safaripark bent. Botswana is dan ook een van de beste en meest exclusieve safaribestemmingen in Afrika. Jullie verblijven veelal in comfortabele en luxe lodges of tentenkampen waar het aan niets ontbreekt. Op een comfortabele manier (met 4WD-auto’s of Jeeps) onderga je de prachtige hoogtepunten van Botswana zoals de Okavango Delta, de kleurrijke Kalahari woestijn en het prachtige Chobe National Park. Meestal combineer je landen zoals Zuid Afrika, Namibie en Zimbabwe want je wilt natuurlijk alles beleven. Het gaat namelijk om een gebied zonder grenzen met bezienswaardigheden als de Victoria watervallen in Zimbabwe en het Etosha wildpark in Namibie. Wil je meer weten over wat er allemaal mogelijk is betreffende privereizen Botswana? Laat je dan inspireren door de inspiratie reizen hierboven of vraag een Botswana safari op maat aan. Dan stellen specialisten jullie persoonlijke privesafari samen.

Aanbod privereizen Botswana < 20 dagen

Botswana en Namibie individueel 17 dagen
Safari Botswana Zimbabwe 11 tot 18 dgn
Kampeersafari Botswana 9 tm 14 dagen
Autoreis op safari in Botswana  12 dagen

Aanbod privereizen Botswana > 20 dagen

Selfdrive rondreis Botswana 15, 20 0f 26 dgn
Privereis Namibie & Botswana 22 dagen
Botswana, Namibie, Zuid Afrika 20 dagen
Autoreis Namibie en Botswana 29 dgn

Botswana op Maat
Jullie zoeken een safari Botswana en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen.

<< Ga naar Botswana safari op maat >>

reizen-botswana

safaribotswana

Van de stoffige Kalahariwoestijn tot de overweldigend groene Okavangodelta: Botswana is een bestemming met onvergetelijke landschappen. Ga op safari om kennis te maken met olifanten, nijlpaarden en leeuwen, en leer over de geschiedenis en cultuur van dit bijzondere land.

Reacties zijn gesloten.