Safari Zuid-Afrika

Safari Zuid-Afrika opties

Een safari Zuid-Afrika is de ideale manier om de natuur en het wildlife te ontdekken. De Regenboognatie zoals Zuid Afrika ook wel genoemd wordt, heeft een enorme varieteit aan kleuren, culturen en tradities. In de vele wildparken kunt u uitgebreide safari’s met uw huurauto of bus maken en kennismaken met het rijke dierenleven. De enorme variatie vraagt om een zeer divers reisaanbod en dat heeft de Safari Specialist Zuid Afrika te bieden. Of u nu in groepsverband wilt rondtrekken of individueel. kies zelf wat voor u de meest geschikte safari is of vraag informatie aan!

Groepsreizen Zuid-Afrika
15, 18, 22, 24, 28 dagen

ANWB groepsreizen
Djoser groepsreizen
Shoestring groepsreizen
Sawadee groepsreizen

Privéreizen Zuid-Afrika
15, 18, 22, 24, 28 dagen

TUI privéreizen
ANWB privéreizen
333 Travel privéreizen
Van Verre privéreizen

Safari Zuid-Afrika overig
15, 18, 22, 24, 28 dagen

SNP Wijnreizen
ANWB Reizen met kinderen
SRC Cultuurreis
SNP Wandelreis

Groepsreizen Zuid Afrika

Wilt u Zuid-Afrika ontdekken waarbij transport, accommodatie en gidsen tot in de puntjes geregeld zijn? Vindt u het prima om met gelijkgestemden een safari te ondernemen? Dan is een groepsreis de ideale manier om een safari te ondernemen. De nationale parken herbergen een enorme diversiteit aan flora en fauna. Een verblijf in lodges of in tentenkampen midden in de parken zal een indrukwekkend gevoel geven. Lees meer over groepsreizen Zuid Afrika.

Zuid-Afrika privéreizen

Zuid Afrika is uitermate geschikt voor een individuele safari. De infrastructuur is namelijk prima en onderweg zijn genoeg mogelijkheden voor een overnachting. U kunt kiezen om een auto te huren en zelf op pad te gaan of onder begeleiding van een privechauffeur die de mooiste plekjes van de omgeving laat zien. Zuid Afrika is dus het ideale land om een safari met uw gezin, vrienden of lekker met zijn tweeen te ondernemen. Lees meer over individuele safari’s Zuid Afrika.

Zuid Afrika op Maat

Jullie zoeken een safari Zuid Afrika en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen de meest geschikte rondreis samen!