kenia individuele safari

Een prachtige safari die we niet kunnen laten schieten. Deze Privereis Kenia aanbieding heeft werkelijk alles om een onvergetelijke safari te beleven. Jullie zijn 14 dagen Kenia aan het ontdekken en zien daarbij werkelijk alle hoogtepunten. En 14 dagen Kenia voor deze prijs maakt een individuele safari Kenia heel concreet. Bekijk snel de data en opties voor de rondreis voordat deze niet meer wordt aangeboden voor deze scherpe prijs!

Ga naar data en opties van deze privereis Kenia aanbieding >>

  • De Samburu Five in Samburu
  • Zoek de koelte op bij Mount Kenya
  • Neushoorns in Lake Nakuru
  • De Big Five en uitgestrekte savannes in de Masai Mara
  • Entreegelden voor de parken inclusief

Deze  zeer complete privereis Kenia aanbieding laat jullie al het moois van Kenia ontdekken. Wat dacht je van bezoeken aan diverse reservaten met elk haar eigen charme, dieren en landschap? Deze privereis staat dan ook garant voor een uitgebreide kennismaking met de pracht en praal die Kenia te bieden heeft. Je safari eindigt aan het strand met met een heerlijk strandverblijf aan het parelwitte strand.

Samburu en Lake Nakuru
Jullie privereis begint met een ontmoeting met de Samburu Five. Dit zijn vijf inheemse diersoorten die nergens anders voorkomen dan in Kenia. Via Mount Kenya reis je door naar Lake Nakuru waar het wemelt van de vogels en het wild. Het landschap is fantastisch en hier heb je de kans om neushoorns te spotten.

Masai Mara
Het Masai Marareservaat staat bekend om het schitterende landschap en de treks die grote dierengroepen zoals buffels, gnoes en zebra’s hier afleggen. Daarnaast vind je hier een enorme diversiteit aan wilde dieren, de kans dat je hier de Big Five spot is dan ook enorm.

Strandvakantie Diani Beach
De privesafari wordt afgesloten met een heerlijk verblijf aan het parelwitte strand van Diani Beach. Ontspan, neem een duik en een drankje en verwerk alle opgedane indrukken. Geniet van strand, zee en zon. Een aangenaam einde van een onvergetelijke prive safari Kenia.

Ga naar data en opties van deze privereis Kenia aanbieding >>

Ben je er nog niet uit of wil je andere prive safari’s Kenia bekijken? Ga dan naar: Privereizen Kenia. Heb je vragen of je wilt een Kenia safari op maat samenstellen? Ga dan naar: Aanvraagformulier Kenia safari op maat