aanbieding-kenia

Deze onvergetelijke safari groepsreis door Kenia en Tanzania voor een ongelofelijke prijs! Profiteer nu van de aanbieding en bespraak honderden euro’s. Deze groepsrondreis heeft alles wat je nodig hebt om de Oost Afrikaanse cultuur en natuur te ontdekken. Ontmoet de Masai, sta oog in oog met de Big5 en ontspan op het tropische eiland Zanzibar. Werkelijk een unieke groepsrondreis Kenia en Tanzania voor een unieke prijs. Meer weten? Bekijk de opties en data door de link te klikken. Lees verder onder de link voor meer informatie over deze onvergetelijk 22 daagse reis door Kenia en Tanzania.

<< Ga naar details en data >>

Deze groepsrondreis Kenia en Tanzania laat je het beste van twee indrukwekkende landen zien. In Kenia worden het Masai Mara Wildreservaat en Lake Nakuru bezocht. In Masai Mara zie je veel wild en Lake Nakuru ontdek je nijlpaarden, krokodillen en vele vogelsoorten waaronder flamingo’s. In Tanzania maak je een safari door twee spectaculaire wildreservaten. Misschien wel de mooiste twee ter wereld. De Serengeti en de schitterende Ngorongoro valei.  Hier reis je per 4WD naar de bodem van de krater (20km doorsnee). Hier wemelt het van het wild. De kraamkamer van Afrika wordt de Ngorogoro ook wel genoemd. Eindig je groepsrondreis Kenia en Tanzania op het tropische Zanzibar.

Comfortabel vervoer en luxe lodges
Het vervoer onderweg en door de parken is per safari minibus en/of 4WD. Engelssprekende chauffeurs en rangers begeleiden jullie tijdens de safari. De overnachting is in comfortabel en schitterend gelegen hotels en lodges gelegen in de buurt of in de wildreservaten.

Entreegelden inclusief
De entreegelden (ter waarde van circa € 428 per persoon) zijn opgenomen in de prijs. Zo kom je niet voor onverwachte extra kosten tijdens de reis te staan. Ook zijn de gamedrives en een bijeenkomst bij de Masai inbegrepen in de reissom.

Dag tot dag beschrijving
Vervoer Route Overnachting
1 Vliegtuig Vertrek Amsterdam Vertrek
2 Truck Aankomst Nairobi – Njoro Njoro
3 Njoro Njoro
4 Truck Njoro – Baringomeer Baringomeer
5 Baringomeer Baringomeer
6 Truck Baringomeer – Naivasha Naivasha
7 Naivasha Naivasha
8 Truck Naivasha – Masai Mara Nationaal Reservaat Masai Mara Nationaal Reservaat
9 Masai Mara Nationaal Reservaat Masai Mara Nationaal Reservaat
10 Truck Masai Mara Nationaal Reservaat – Kisii Kisii
11 Truck Kisii – Musoma (Tanzania) Musoma (Tanzania)
12 Truck Musoma – Serengeti Nationaal Park Serengeti Nationaal Park
13 Serengeti Nationaal Park Serengeti Nationaal Park
14 Truck Serengeti Nationaal Park – Ngorongorokrater Ngorongorokrater
15 Truck Ngorongorokrater – Mto wa Mbu Mto wa Mbu
16 Truck Mto wa Mbu – Moshi Moshi
17 Truck Moshi – Dar es Salaam Dar es Salaam
18 Boot Dar es Salaam – Stone Town (Zanzibar) Stone Town (Zanzibar)
19 Stone Town – Nungwi Beach (Zanzibar) Nungwi Beach (Zanzibar)
20 Nungwi Beach (Zanzibar) Nungwi Beach (Zanzibar)
21 Vliegtuig Vertrek Zanzibar Vertrek Zanzibar
22 Vliegtuig Aankomst Amsterdam Aankomst

Groepsrondreis Kenia en Tanzania
Ben je al onder de indruk en sta je te popelen voor meer informatie? Bezoek dan via de onderstaande link de mogelijkheden qua data en opties. Ben je er nog niet uit of wil je andere groepsrondreizen Kenia en Tanzania bekijken? Ga dan naar: Groepsreizen Kenia of Groepsreizen Tanzania

<< Ga naar details en data >>