Safari Oeganda

Safari Oeganda

Oeganda oftewel de “Parel van Afrika” is een land waar alle landschappen die in Afrika te vinden zijn samenkomen. Het is het land van begroeide bergen, savannevlaktes, kratermeren, tropisch regenwoud, wildlife en natuurlijk de berggorilla’s. Er zijn verschillende natuurparken met diverse soorten wild. Olifanten, luipaarden, nijlpaarden in overvloed. Toch staat Oeganda het meest bekend vanwege de mogelijk om berggorilla’s te ontmoeten. Een safari Oeganda wordt daarom steeds populairder. Snuif de typische Oost-Afrikaanse geuren op, ontmoet de gastvrije Oegandezen en raak in de ban.

Oeganda op maat

Safari Oeganda op maat

Jullie zoeken een safari Oeganda en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen de meest geschikte reis samen!

Uganda op maat advies

Groepsreizen Oeganda
Een groepssafari Oeganda kan niet vergeleken worden met safari’s in overige Afrikaanse landen. De schitterende natuur, gevarieerde landschappen en natuurlijk de berg gorilla’s zorgen ervoor dat een safari Oeganda een unieke ervaring is. Groepsreizen worden steeds vaker aangeboden. Een ontmoeting met de berggorilla’s is daar zeker de hoofdreden van. Tijdens een safari per groep verblijft u in comfortabele lodges en ervaart u Oeganda op haar best. Lees meer over groepssafari’s Oeganda of bekijk de aanbiedingen direct hieronder.
Meer over groepsreizen Oeganda

Safari Oeganda op maat
Voor diegenen die individueel Oeganda willen ontdekken en een persoonlijke safari op maat willen laten samenstellen zijn er onze specialisten die jullie kunnen helpen. Geheel naar jullie wens wordt er een prachtige reis samensgesteld. Samen met uw partner, gezin of vrienden ontdekt u onder begeleiding van een gids al het moois wat dit land te bieden heeft. Oeganda heeft naast de berg gorilla’ s en wildlife ook een prachtig en rijk vogelleven, een adembenemende natuur en mogelijkheden voor buitensport. Wil je gorilla’s ontmoeten? Lees meer over individuele reizen Oeganda.
Meer over Oeganda op maat reizen