Om toegang te krijgen heb je een visum Tanzania nodig. Deze kun je voordat je op vakantie gaat in Nederland aanschaffen via de ambassade, maar ook op de internationale luchthavens van Kilimanjaro International Airport (Arusha) en Dar es Salaam. Kosten visum Tanzania US$ 50,=. (kan afwijken)
Het visum Tanzania kunt u bij het Consulaat van Tanzania in Nieuwerkerk aan den IJssel aanvragen.

Aanvraag visum Tanzania

De aanvraagformulieren kunt u downloaden via www.visumdienst.nl. De papieren levert u samen met een pasfoto en uw paspoort in bij het consulaat. Drie dagen later kunt u uw paspoort met het visum weer ophalen. Spoedaanvragen kosten EUR 20,00 extra. Het adres van het Consulaat van Tanzania is:

Consulaat Tanzania

Consulaat Tanzania (zie ook www.tanzania.nl)
Parallelweg Zuid 215
2914 LE Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoon: (0031)-(0)180-320939
Fax: (0031)-(0)180-319158

Uw paspoort moet na afgifte van het visum nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Kinderen tot en met 15 jaar mogen in het paspoort van de ouders bijgeschreven staan. Kinderen die tijdens de reis 16 jaar worden, dienen in het bezit te zijn van een eigen paspoort.
Deze bovenstaande informatie is zoals u begrijpt onder voorbehoud van wijzigingen.

Aanbieding Zanzibar Tanzania

vakantie-Zanzibar

Zie je jezelf al zitten onder een wuivende palmboom op het parelwitte strand van Zanzibar? Tijdens een vakantie op Zanzibar worden dromen werkelijkheid. Het absolute paradijs op aarde is te vinden op het eiland Zanzibar.

Aanbieding Privé Safari Tanzania

aanbieding-safari-tanzania

Een bijzondere complete privé rondreis Tanzania waar alles betreffende safari en strand inbegrepen is. En dat voor een zeer scherpe prijs! Voor iedereen die ooit eens een privereis Tanzania wilt ondernemen. Dit is de kans!

Groepsreis Kenia & Tanzania

aanbieding kenia tanzania

Deze onvergetelijke safari groepsreis door Kenia en Tanzania voor een ongelofelijke prijs! Profiteer nu van de aanbieding en bespraak honderden euro’s. Deze groepsrondreis heeft alles wat je wenst betreffende een safari!

Meer Tanzania

Groepsreizen Tanzania
Individuele reizen Tanzania
Safari strand combi Tanzania
Tanzania op Maat
Over Tanzania
Beste reistijd Tanzania
Klimaat Tanzania
Visum en paspoort Tanzania
Bevolking Tanzania
Vaccinaties Tanzania

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op: Rondreiskoning Tanzania of Vakantie Reizen Specialist Tanzania