Bij een vakantie Zanzibar zie je jezelf al zitten onder een wuivende palmboom op een parelwit strand. Tijdens een vakantie op Zanzibar worden dromen werkelijkheid. Het absolute paradijs op aarde is te vinden op het eiland Zanzibar. Geniet hier van de warme temperaturen en de mooie omgeving. Een vakantie Zanzibar is puur genieten. Verblijf in een prachtig hotel aan het strand met alle voorzieningen die je maar wilt. Bekijk de aanbiedingen Zanzibar door ons geselecteerd.

Parelwitte stranden waar je eindeloos over kunt wandelen. Lekker met de voeten door het water en genieten van de vergezichten, de dobberende vissersbootjes en het klotsen van de zee. Verderop zie je aapjes spelen op het strand. Diverse prachtige bont gekleurde vogelsoorten in de palmbomen. Zo nu en dan kom je de vriendelijke locals tegen die je toelachen en je groeten in het Swahili. “Jambo” oftewel goedendag of hallo is een veel gehoord woord. Hier kom je helemaal tot rust en geniet van het goede leven. Aan het einde van de dag bezoek je Stonetown. De kleine hoofdstad met haar bruisende markt, kronkelige straatjes met karateristieke huisjes, winkeltjes. Super leuk om een (einde) middag doorheen te slenteren.

Wat te doen en beleven op Zanzibar

De historische stad Stonetown, het prachtige Jozani Forest met haar vele apen en vogelsoorten en de schitterende onderwaterwereld maken het meest prachtige eiland van Tanzania tot een paradijs waar genoeg te beleven is. Ontdek de Zanzibar Franje apen of snuif de specerijenlucht op bij de markt in Stone Town.

Vrijwel langs de gehele kust van het eiland zijn er uitgestrekte witte zandstranden waar je heerlijk kunt wandelen, mountainbiken of met een jeep over het strand kunt racen. Daarnaast kun je tal van andere activiteiten ondernemen zoals snorkel en duiktochten, jungle trackings en meer…Genoeg te doen en te beleven dus.

Keuze accommodatie bij een vakantie Zanzibar
Je kunt kiezen voor een afgelegen locatie waar je helemaal tot rust komt lekker aan het strand genietend van de zonsondergang en zo nu en dan een duik in de zee, zwembad of een wandeling door de natuur. Of een locatie waar in de avonden wat te doen is. Leuke barretjes, winkeltjes en restaurantjes. Zanzibar heeft het beide. De Safari Specialist biedt een ruim aanbod aan diverse accommodaties op verschillende locaties. Van gezellige middenklasse hotelletjes tot luxe hotels en boetiekjes aan het strand.

Safari strandvakantie combinaties
Heb je liever een combinatie tussen een strandvakantie en een safari? De big 5 ontdekken, een ontmoeting met de Masai en afsluiten op het parelwitte strand van Zanzibar? Bekijk dan de mogelijkheden op de volgende pagina (klik de link)
Safari Strand Tanzania aanbod

vakantie-Zanzibar