Het klimaat in Tanzania

De lange regens zijn in april en mei. De periode van de korte regens is november en december. In de regentijd is de luchtvochtigheid relatief hoog en de kans op malaria neemt gestaag toe. De warmste maanden zijn januari, februari en maart. De droge tijd is van januari tot maart en van juni tot oktober. Overigens zal de regentijd in het zuiden van Tanzania doorgaans eerder beginnen (half februari/maart).

In het algemeen is het klimaat wereldwijd aan veranderingen onderhevig. Het wordt dan ook steeds moeilijker om de lange regenperiodes te voorspellen.
Tanzania is het hele jaar door te bereizen. April en mei zijn minder geschikte maanden, aangezien dan de lange regentijd is. Enkele gebieden en accommodaties zullen slecht (of helemaal niet) toegankelijk zijn. Zie ook Reisperiode Tanzania.

Aanbieding Zanzibar Tanzania

vakantie-Zanzibar

Zie je jezelf al zitten onder een wuivende palmboom op het parelwitte strand van Zanzibar? Tijdens een vakantie op Zanzibar worden dromen werkelijkheid. Het absolute paradijs op aarde is te vinden op het eiland Zanzibar.

Aanbieding Privé Safari Tanzania

aanbieding-safari-tanzania

Een bijzondere complete privé rondreis Tanzania waar alles betreffende safari en strand inbegrepen is. En dat voor een zeer scherpe prijs! Voor iedereen die ooit eens een privereis Tanzania wilt ondernemen. Dit is de kans!

Groepsreis Kenia & Tanzania

aanbieding kenia tanzania

Deze onvergetelijke safari groepsreis door Kenia en Tanzania voor een ongelofelijke prijs! Profiteer nu van de aanbieding en bespraak honderden euro’s. Deze groepsrondreis heeft alles wat je wenst betreffende een safari!

Meer Tanzania

Groepsreizen Tanzania
Individuele reizen Tanzania
Safari strand combi Tanzania
Tanzania op Maat
Over Tanzania
Beste reistijd Tanzania
Klimaat Tanzania
Visum en paspoort Tanzania
Bevolking Tanzania
Vaccinaties Tanzania

Niet gevonden wat je zocht? Kijk ook eens op: Rondreiskoning Tanzania of Vakantie Reizen Specialist Tanzania