Okavango Delta

De grootste trekpleister van Botswana is de wereldberoemde Okavango Delta. Dit doolhof van waterwegen en eilanden vormt het leefgebied van talrijke diersoorten. De Okavango Delta een absoluut hoogtepunt tijdens een safari in Botswana. De vochtige delta met haar rust en schoonheid in combinatie met vogels en wildlife zorgt voor een onvergetelijk Botswana vakantie.

Ook hier is de “ Big Five”te vinden. Maar nog veel meer doordat dit gebied flora en fauna heeft die nergens anders in de wereld te vinden zijn. Zeldzame vogels spotten vanuit een traditionele makoro boot, of per jeep door de wetlands en onderweg bizons, neushoors, leeuwen, giraffen en olifanten tegenkomen. De Okavango Delta is uniek en onvergetelijk en eigenlijk een veel completere ervaring dan een traditionele safari in Zuid Afrika. Naast het feit dat er veel en veel minder toeristen komen is de natuur veel ongerepter. Je kunt Botswana niet gezien hebben zonder de parel van Botswana, De Okavango Delta, bezocht te hebben.

Safari Botswana groepsreizen

Groepsreis Botswana en Zuid Afrika 20 dagen
Namibie, Zuid-Afrika, Botswana 23 dagen
Groepsreis Best of Afrika 17 tot 26 dagen
Groepsreis Zuidelijk Afrika 4 landen 26 dgn

Aanbod privereizen Botswana

Selfdrive rondreis Botswana 13, 17, 20 dgn
Privereis Namibie & Botswana 22 dagen
Kampeersafari Botswana 9 tm 14 dagen
Safari Botswana Zimbabwe 11 tot 18 dgn

Botswana op Maat
Jullie zoeken een safari Botswana en wensen advies op maat te ontvangen? Wij stellen gratis/vrijblijvend op basis van jullie wensen.

<< Ga naar Botswana safari op maat >>

Reacties zijn gesloten.