kenia individuele safari

Net geselecteerd! Deze privereis Kenia aanbieding. Een waanzinnige individuele safari Kenia voor een aantrekkelijke prijs. Wie wil er nu niet alle hoogtepunten van Kenia ontdekken? En afsluiten op een parelwit strand? Ben jij op zoek naar een privereis Kenia die alle hoogtepunten omvat, afsluit aan het strand voor een relatief aantrekkelijke prijs? Bekijk dan de data en opties van deze aanbieding!

Ga naar data en opties privereis Kenia aanbieding >>

  • Overnachten in een luxe tentenkamp in Amboseli
  • Je eigen safaribusje met prive gids/chauffeur.
  • Verblijf in een 4* hotel aan de Keniaanse kust
  • Inclusief entreegelden voor de parken t.w.v. 330 USD
  • Gamedrives in Masai Mara, Lake Nakuru, Tsavo park & Amboseli
  • Geweldige safari’s met alle aandacht om op zoek te gaan naar de ‘Big Five

Op de Keniaanse savanne met op de achtergrond de besneeuwde top van de Kilimanjaro wemelt het van het wild. Olifanten, leeuwen, luipaarden, giraffes, zebra’s. In Amboseli Nationaal Park leven grote populaties dieren. Naast genoemd wild zijn er ook nijlpaarden en krokodillen te vinden in het moeras. Logeren doe je in een luxe tentenkamp met zwembad en indrukwekkend uitzicht op Kilimanjaro. Een waanzinnige ervaring! Ook een onderdeel van deze prive safari Kenia is een bezoek aan het oudste en grootste park van Kenia, Tsavo Nationaal Park. Door de rode aarde zijn de olifanten hier rood gekleurd. Ook hier spot je leeuwen, luipaarden, krokodillen, buffels en neushoorns. De volgende safari is in het indrukwekkende Masai Mara Nationaal Park waar de kans op een wild trek van buffels, zebra’s of andere groepen dieren groot is. Ook is de kans aanwezig dat je de indrukwekkende Masai bevolking met al haar prachtige kleuren tegenkomt. Je eindigd deze privereis Kenia aanbieding op de parelwitte stranden aan de kust van Kenia. Al met al. Een zeer complete safari door vier prachtige nationale parken en een paar ontspannen dagen onder de palmbomen aan de kust van Mombasa. Klik hieronder voor de details.

Ga naar data en opties privereis Kenia aanbieding >>

Ben je er nog niet uit of wil je andere prive safari’s Kenia bekijken? Ga dan naar: Privereizen Kenia. Heb je vragen of je wilt een Kenia safari op maat samenstellen? Ga dan naar: Aanvraagformulier Kenia safari op maat