vakantie-uganda

Ooit eens gedroomd om de berggorilla’s in Oeganda te ontmoeten? Dan is dit je kans. Deze groepsreis Uganda is namelijk erg aantrekkelijk qua prijs. Deze 17 daagse groepsreis zorgt er niet alleen voor dat je de berggorilla’s ontmoet. Je ontdekt ook flora en fauna in de meest prachtige wildparken. Wacht dat je van een nachtgamedrive door het Mburo National Park. Het park heeft een uitgestrekt gebied van wetlands waar de meest prachtige vogels zich huisvesten. Overal waar je kijkt zie je zebra’s, impala’s en buffels en de kans op een ontmoeting met luipaarden is ook nadrukkelijk aanwezig. Wil je meer weten over deze aanbieding groepsreis Uganda? Bekijk kan direct de data en opties link hieronder.

<< Data en opties aanbieding groepsreis Uganda >>

De bijzonderheden van deze groepsreis Uganda:

  • Inclusief Nederlandse reisbegeleiding
  • Gehele groepsreis op basis van volpension (geen verborgen kosten!)
  • Een gorilla- en chimpanseetracking voor de echte liefhebber!
  • Bezoek Uganda’s mooiste meren en wildparken
  • Nachtgamedrive in Lake Mburo National Park
  • Afsluitend strandverblijf rondom Lake Victoria

Uganda wordt ook wel de parel van Afrika genoemd. De variatie en veelzijdigheid van een safari Uganda is hier de oorzaak van. Onder Nederlandse begeleiding met veel ervaring onderga je deze veelzijdige Uganda groepsreis Onderga een van de puurste ontmoetingen tussen mens en dier. Een avontuurlijke en chimpansee- en gorillatracking brengt je in contact met deze wonderlijke primaten! Tijdens twee spectaculaire jungle trackings zul je oog in oog met ze in contact komen. Deze 17-daagse groepssafari Uganda is voor een ieder die van natuur, cultuur en activiteit houdt een prachtige ervaring. Tijdens de gehele groepsreis worden jullie begeleid officiële gidsen uit Uganda en ervaren Nederlandse reisbegeleiding.

Check deze aanbieding groepsreis Uganda
Ben je al onder de indruk en sta je te popelen voor meer informatie? Bezoek dan via de onderstaande link de mogelijkheden qua data en opties. Ben je er nog niet uit of wil je andere groepsrondreizen Uganda bekijken? Ga dan naar: Groepsreizen Uganda

<< Data en opties aanbieding groepsreis Uganda >>