Aanbieding Zuid-Afrika

Deze groepsreis aanbieding Zuid-Afrika toont u voor een aantrekkelijke prijs dit prachtige land in een notendop. Zowel de regio rond Johannesburg als de streek rond Kaapstad worden aangedaan.

Beleef de diversiteit van Zuid-Afrika

Je beleeft twee verschillende werelden. Safari (Krugerpark) vanuit Johannesburg. De prachtige wijnregio en de schitterende kust waar je walvissen kunt spotten bij Kaapstad. Wat een pracht! 21 dagen inclusief de meest prachtige lodges en hotels, 4WDrive safari’s, vliegtickets vanaf Amsterdam en een binnenlandse vlucht van Johannesburg naar Kaapstad! Je leest het goed! Profiteer nu van deze groepsreis aanbieding Zuid-Afrika. Lees verder wat er te zien en te beleven is en klik de link voor het dagprogramma en de overige opties.

Non Stop vliegen met KLM vanaf Amsterdam
Binnenlandse vlucht van Johannesburg naar Kaapstad
Professionele Nederlands/Zuid-Afrikaanssprekende reisleiding
Hoogtepunten én de onontdekte regio Limpopo
Kennismaking met mythes en tradities van de Venda’s
Mogelijkheid tot safari’s in privéparken en Krugerpark
Ontdekken wijnregio rond Kaapstad
Sta oog in oog met de Big5
Mogelijkheid tot strandverlenging op Mauritius
aanbieding zuid-afrika

Aanbieding Zuid-Afrika mogelijkheden

Kent u Zuid-Afrika al, of gaat u voor het eerst? Op deze uitzonderlijk mooie groepsreis Zuid-Afrika zie je sensationele highlights én maakt u kennis met Limpopo: een nog onontdekte parel. Een buitenkans! Andere reisorganisaties slaan deze betoverende regio met zijn groene bossen en weelderige fruitplantages meestal over. Uw reisleider, een enthousiaste Zuid-Afrika specialist, laat u juist graag kennismaken met de mythes en tradities van de inheemse Venda-cultuur.

Beleef hierna de schoonheid van adembenemende natuurparken. Misschien ziet u de Big Five? Tot slot vliegen we naar de Kaap om struisvogelhoofdstad Oudtshoorn, de ongerepte kustplaatsen en de Wijnlanden te bewonderen. We bezoeken maar liefst drie wijnregio’s: Paarl, Fransschoek & Stellenbosch. Geniet heerlijk na in ‘moederstad’ Kaapstad – wat een magische vakantie!

Ben je overtuigd van deze aanbieding Zuid-Afrika? Klik dan de button hierboven voor meer informatie over de prijs, aantal dagen, reisperiode en overige voorwaarden die betrekking hebben op deze fantastische safari Zuid-Afrika

aanbieding zuid-afrika